You are here
Home > Zdrowie > Leczniczy miód z Nowej Zelandii

Leczniczy miód z Nowej Zelandii

MIÓD MANUKA z Nowej Zelandii jest jednym z najsilniejszych, naturalnych produktów, posiadających sprawdzone działanie antybakteryjne i przeciwzapalne. MIÓD MANUKA skutecznie podnosi naszą witalność, hamuje rozwój bakterii i wirusów chorobotwórczych w organizmie. Dostarcza organizmowi wiele cennych składników i jest przez niego bardzo dobrze przyswajany!

Leczniczy miód z Nowej ZelandiiAktywny Miód Manuka MGO 100 jest w 100% naturalny. Wykazuje silne właściwości lecznicze, przeciwzapalne i przeciwbakteryjne. Łagodzi ból i infekcje gardła, wspomaga pracę układu odpornościowego. Polecany jest na przeziębienia, zakażenia bakteryjne, ciężko gojące się rany, wrzody żołądka.
Zapewnia prawidłowe funkcjonowanie układu trawiennego, wspomaga leczenie wrzodów żołądka i chorób przewodu pokarmowego. Ten aktywny, nowozelandzki miód warto stosować w schorzeniach jelitowych, zaparciach, biegunkach i wzdęciach.

Miód Manuka wyróżnia się wspaniałym smakiem, doskonałą konsystencją i ciekawym, ciemnym kolorem. Miód Manuka zawiera aktywny Methylglyoxal (oznaczony symbolem MGO) – główny bakteriobójczy składnik odpowiedzialny za lecznicze działanie miodu.

W celach zdrowotnych warto przyjmować 2-3 łyżeczki Miodu MANUKA rano lub 1-3 razy dziennie po łyżeczce miodu. Miód MANUKA występuje w pojemnościach 250ml oraz 500 ml.

Udostępnij lub polub post:

Dodaj komentarz

Top